Σχετικά με την εταιρία

φιλοσοφία και ταυτότητα

MetaDigi

Μια εταιρεία που συνδυάζει την τεχνολογική και την επικοινωνιακή εμπειρογνωμοσύνη και παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και καινοτομίας στους τομείς της τεχνολογικής, επιχειρησιακής οργάνωσης και επικοινωνίας Φορέων και Επιχειρήσεων.

Το υψηλό γνωσιακό επίπεδο του ανθρώπινου δυναμικού σε συνδυασμό με δίκτυο εξειδικευμένων εξωτερικών συνεργατών, καθιστούν την εταιρεία δημιουργική και πρωτοπόρα, ευέλικτη και προσαρμόσιμη στις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς.

Ψηφιακή Εμπειρία

Με εφόδια την μακρόχρονη εμπειρία, την εξειδίκευση και τη γνώση των στελεχών της και με την αξιοποίηση εργαλείων υψηλής τεχνολογίας και καινοτομίας, η εταιρεία στοχεύει να ενισχύσει τους ενδιαφερόμενους Φορείς, Επιχειρήσεις και Ομάδες σε κάθε βήμα της επιχειρηματικής προσπάθειας και την υλοποίηση εθνικών και ευρωπαϊκών έργων, παρέχοντας άρτιες και αποτελεσματικές λύσεις.

The founding executives of MetaDigi are members of the TEE and the Chamber of Commerce, with thirty years of work experience in the field of IT, the capital market and communication as well as in the implementation of European and National projects.

Με μικρά βήματα

Προχωράμε στην αρχή με μικρά βήματα, κατανοώντας τις ιδιαιτερότητες της επιχείρησης και τις ανάγκες των πελατών σας, ώστε οι προτάσεις μας να προσθέτουν αξία.

Απλότητα

Αποφεύγουμε τις πολύπλοκες αναλύσεις και τα φαραωνικά έργα, ώστε όλοι να μπορούν να κατανοήσουν τους στόχους και να παρακολουθήσουν την πρόοδο.

Πειραματιζόμαστε

Χωρίς να προσπαθούμε να ανακαλύψουμε και πάλι τον “τροχό”, δεν διστάζουμε να δοκιμάσουμε νέες μεθόδους και εργαλεία για να ταιριάξουμε καλύτερα στις ανάγκες σας.

Δεν σταματάμε

Σε κάθε έργο βρίσκονται δυσκολίες και εμπόδια. Δεν εγκαταλείπουμε την προσπάθεια και κινούμαστε με ευελιξία ώστε το αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται σε αυτό που έχετε φανταστεί.

Ενίσχυση δεδιοτήτων μεσω του δικτύου συνεργατών μας

Οι συνεργάτες της ΜetaDigi αποτελούν τον πυρήνα του στελεχιακού δυναμικού της, που πλαισιώνεται από προσωπικό μόνιμης απασχόλησης και τακτικούς και έκτακτους επιστημονικούς συνεργάτες οι οποίοι είναι:

 • Μηχανικοί Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής
 • Αναλυτές Δεδομένων
 • Οικονομολόγοι και εμπειρογνώμονες start ups
 • Επικοινωνιολόγοι
 • WebDesigners, Γραφίστες, Παραγωγοί βίντεο και υλικών επικοινωνίας

Οι προσδοκίες σας. Αποστολή μας.

Πιστεύουμε στην σκληρή δουλειά και αφοσίωση

Η ομάδα MetaDigi κινείται με κέντρο την ικανοποίηση των πελατών της, την αύξηση της επιχειρηματικότητας υπό ένα συστημικό πρίσμα και θέτουν την εμπειρία τους στη διαχείριση μεγάλων τεχνολογικών έργων στις σημερινές ανάγκες των φορέων που υποστηρίζουν.

Οι Υπηρεσίες μας

Η MetaDigi υποστηρίζει την τεχνολογική ανάπτυξη της επιχείρηση προσφέροντας:

 • ανάλυση αναγκών (στρατηγικά, επιχειρησιακά και τεχνολογικά)
 • σχεδιασμό και υλοποίηση υποστηρικτικών εργαλείων και μεθόδων διαχείρισης ομάδων αξιοποιώντας καινοτόμες τεχνολογίες, μεθόδους και εργαλεία
 • διερεύνηση νέων οικονομικών πόρων υποστήριξης των νέων στρατηγικών στόχων της επιχείρησης

Παράλληλα, η MetaDigi με το εξειδικευμένο τμήμα της υποστηρίζει επικοινωνιακά τον Φορέα, για

 • πλάνο επικοινωνιακής στρατηγικής
 • δημιουργία ιστοσελίδας
 • σχεδιασμός καινοτόμων και αποτελεσματικών δράσεων επικοινωνίας

Θέλετε να αναπτύξετε την επιχείρηση σας;

μπορουμε να το κάνουμε μαζί